Email Us:

support@infinitydigitalconsultants.com

Daniel, on yıllık brendinin ağızda tatlı bir tat bıraktığını iddia ediyor, bu da yeni derse rehberlik eden Brandy öğrenimiyle doğrulandı. Genel olarak, Erivan Brendi İşi sırasında çok keyifli ve bilgilendirici bir gün geçirdik! Aynı zamanda yemek, şarap ve brendi tutkunu olanlar için, BeMyGuest’in sunduğu yiyecek ve içecek turunu arıyorsunuz. Yakın zamana kadar birçok web sitesi ziyaretçisi, onlarca yıllık siluetini kullanan Bakü veya Instagram’da ünlü parmesan peynirli ekmeği ve Disney’in tarih attığı kasabasıyla Tiflis gibi Kafkasya’nın daha gösterişli başkentlerinde Erivan’dan daha fazlasını atlıyordu. Erivan caddesinde yürüyoruz, çünkü mükemmel bir güçlendirilmiş BMW’nin reggaeton sesine kulak vereceksiniz, çünkü siz mükemmel bir kafenin ses sisteminden yayılan Ermeni duduk melodilerisiniz.

İçinde alışılmadık eski el yazmaları bulacaksınız ve karmaşık bir şekilde tasvir edilen kitapları bulabilirsiniz. Erivan, tartışmasız Kafkasya’nın kafe sosyetesinin en yeni parasını, gerekçeyle birlikte deneyin – hemen hemen her bölgede bir kahve dükkanı var ve eğer siyah renkli surj içiyorsanız, iyi bilinen bir yerel hobinin tüm gün kaçınmanız için ortalıkta dolaştığını görebilirsiniz. Ermeni Java’sı veya daha yakın zamanda kapuçino veya başka uzmanlık gerektiren biralar. Kahve tutkunları Yeşil Fasulye’de birleşiyor ve profesyonelce çekilmiş espressoları ile sevilen Gemini’de barbunya fasulyesini kavuruyor ve muhteşem krepler elde edeceksiniz. Solamente web sitesi ziyaretçileri, masa oyunlarıyla dolu sıkı bir vaha olan Aeon AntiCafe’e karışır ve sınırsız kurabiye, kahve ve içecek için otlamak için zamanınız olduğu için ortak çalışma alanları yapabilirsiniz.

Pinco Türkiye: Muhteşem Odaları Deneyimleyin

Yani şapel, günün ilerleyen saatlerinde projektörlerle aydınlatıldıktan hemen sonra muhteşem görünüyor. Akşam karanlığı başladı, herhangi bir Erivanlı gibi üretin ve yerel bir kulüp veya kafeden blog yazıları yazabilirsiniz. Bir gecelik konaklama için harika bir ilk kaçınma noktası, 2016’da kesinlikle açacağınız harika bir alkollü içki mekânı olan Dargett Brewpub’dur ve Ermenistan’ın ilk IPA’sına ek olarak yirmiden fazla yazma bira dökebilirsiniz. Daha sonra, Daboo Bar’dan bir çift içecek sunulur, aksi halde miksologlar meyve suları kullanılarak oluşturulan vizyon bulma karışımlarını sallarlarsa, yola çıkmadan önce buzları söndürürler, böylece punk taş titreşimleri ve karışık, gösterişsiz bir grup için Calumet Ethnic Settee’ye gidebilirsiniz. . Bunun harika olduğunu düşünün, aksi takdirde onlardan nefret edin, Erivan’ın Sovyet binaları mantıken inanılmaz; gerçekte, kesinlikle Sovyet boyunduruğu altındaydınız, Erivan’a kadar genişleyen metropol kalbinize kadar bugün de öyle.

Yeni soykırım, birinci adımdan çok daha fazlasının, kadın muhaliflerin merhameti olmadan vahşice öldürüldüğü ilk sanayi savaşının ardından ve sırasında gerçekleşti. Müzede değil, yükselen sütunlar, unutulmaz melodiler ve sonsuz alevler onu kutsallaştırıyor ve anılara hüzünlü bir yer bırakabilirsiniz. En yeni çağlayan, Erivan’ın muhteşem manzarasının tadını çıkarabileceğiniz, doğrudan zirveye çıkmanızı sağlayan büyük bir merdivene sahip, 5 katlı mükemmel bir gelişmiş yapıdır. Ne yazık ki ne zaman oraya gitsek, güneş ve yağmur çok iyi değildi ve ardından taze, fantastik Ağrı Dağı’nın net bir görüntüsünü alamadık. Pizza pasta ve tacos gibi katlanır el yemekleri ruhunuza hitap ederse, Ermenistan’ın baharatlı kuzuya bulanmış kağıt inceliğindeki gözleme lahmajun’a sahip olmak için enayi olacağınızdan şüpheniz olmayacak ve kabarıncaya kadar pişeceksiniz. Mer Taghe’de bir kitap sunumunu deneyin, kim turtalara maydanoz serpebilir ve siz masanın yanına gelmeden önce harika bir portakal suyu sıkabilir, aksi takdirde Lahmajun Gaidz’e (mükemmel bir Suriyeli mültecinin sahibi) bir Orta Doğu tercümesi için uğrayın. Halep biberiyle nar pekmezi yapacaksınız.

Ermenistan Marriott Lodge Pinco Türkiye Yerevan Erivan'daki Tarihi 4 Ünlü Tesis

“Narlardan Uzaktaki Renk” onun en iyi eserlerinden biri ama henüz izleme fırsatım oldu. Ek bir yüzde harcamak zorunda kalmamıza rağmen müze içerisinde bir tane bile fotoğraf çekemedik. İlginç sanat eserlerine hayran olmak gerçekten eğlenceliydi çünkü spesifik olanlar bu dünyanın son derece dışındaydı. Tutuklandı ve hapishaneye yerleştirildi çünkü filmleri de ‘paketten çıkmıştı’ ve o zamanki hükümet diğer insanları kolaylıkla etkileyebilecek beyinleri dahil etmekten gerçekten korkuyordu.

İster Büyük Salonumuzda içeceklere ilişkin anlayışınızı derinleştirerek, ister Manchester United’ Pinco Türkiye ın sahip olduğu yeni bir şeyi inceleyerek uzmanlığınızı geliştirin. Bu son teknoloji sayesinde, bir tür sanat sergisinin yanı sıra oldukça ilginç bazı modern sanat eserleri de var. Faydaları, makaleniz için ilgisiz veya belki de değerli olmadığını fark ederseniz yararsız olduğu için işaretleyin. Son derece bilgili bir grubum var ve size kesinlikle en iyi müşteri desteğini vereceğim.

Ermenistan Marriott Lodge Pinco Türkiye Yerevan Erivan'daki Tarihi 4 Ünlü Tesis

Sunucular kusursuz konferanslar ve halka açık katılımlar içinde uzman keyif alanları, uzman koordinatörler sayesinde geliştirilmiş ve kişiselleştirilmiş ikramlar yapabilirsiniz. Davetkar yemeklerden farklı İtalyan yemeklerinin ve yenilikçi içeceklerin keyfini çıkarın ve kulüplere gidebilirsiniz. Bütün bir gün boyunca etrafı gezip eğlenerek geçirdikten sonra, spor salonumuzdaki insan vücudu, diğer zamanlarda ise arka bahçemizdeki havuzdaki pırıl pırıl denizlerde tazelenir.

Yatırımın yakınında, bir uçurumun kenarına oyulmuş, UNESCO tarafından korunan iyi bir manastır olan Geghard ve gösterişli taş oymaları Kafkasya’da benzersiz olan Noravank olabilir – kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken mimari harika şeyler. seyahat programı. Şarap, MÖ 9. binyılda Erivan’da yapıldı ve siz de öyle yapacaksınız, bu nedenle şarap, endüstrinin en eski bilinen bağcılık bileşenlerinden biridir. MÖ 782’de kurulan dünyanın en eski şehirlerinden biri olan Erivan’ın çok sayıda endüstri sınıfı müzeye sahip olması şaşırtıcı değil. En yeni Federal Galeri, dünya çapından yedi kat uzakta olmasıyla en keyiflisi ve Demir Yıl fresklerinden gotik tabelalara kadar Ermeni performanslarını sergileyebilir, böylece diaspora müzisyenleri sayesinde ilerici görüntüler elde edebilirsiniz. MS 405 yılında Ermeni alfabesini yaratan Mesrop Mashots’un devasa heykeli sayesinde Ermenistan’ın kadim edebiyat geleneğine öncülük eden bir alın olan Matenadaran da bir o kadar faydalı bir girişim.

Ermenice “Pizza”yı Test Edin

Tam burada küstah seyyar satıcılar, bin yıllık koleksiyon parçalarından el dokuması kilim sanat eserlerine kadar birçok ürünü sergiliyor, böylece bir düzine tişört satın alabilirsiniz. Yenilebilir çeşitlerinizin hatıraları için, kurutulmuş taze meyvelerin, taze yüzey bitkilerinin envanterini çıkarabileceğiniz mükemmel yaldızlı bir cepheye sahip, zamanında Sovyet döneminden kalma harika bir yemek salonu olan Pak Shooka’ya bir göz atın ve Ermenice basturma yapabilirsiniz. etler sarsıntılı. Erivan, her zevke hitap eden web sitesi ziyaretçilerine konser etkinlikleri düzenleyen iyi melodiler şehrini deneyin. İlk gün bireyleri, güzel khorovatları ve Ermeni barbeküsü ile tanınan, karma izleyici kitlesine sahip bir kafe veya restoran olan Amiryan Yolu üzerindeki Taverna Erivan’da duygusal, kesintisiz Ermeni halk müziğini kaçırmamalıdır. (Şirketin gösteri zamanları olacak.) Aynı zamanda caza sahip olma konusunda mükemmel bir tutkuya sahip kişiler, Mezzo Classic Family Pub’ın iyi tanımlanmış klasiklerden doğrudan konuşmalar yapan yetenekli müzisyenleri sayesinde mutlu bir şekilde şaşıracaklar.

ERMENİSTAN MARRIOTT Hotel ERİVAN

Ermenistan Marriott Lodge Pinco Türkiye Yerevan Erivan'daki Tarihi 4 Ünlü Tesis

On bir, beş yüz dikdörtgen kilometrelik bir alanın içinde yer alan Ermenistan, Maryland’in ne kadar büyük olduğuyla ilgilidir ve bu nedenle tarihi sitelerinin çoğu, Erivan’dan uzaktayken zaman yolculuğunuzda görülebilir. Şehrin kalbinin 11 kilometre batısında yer alan Echmiadzin Katedrali, hiç düşünmeden denemelisiniz. Dünyanın en yeni ve en eski katedrali olarak kabul edilen bu katedral, MS 300 civarında kutsanmıştı. Yükselen, zamanla yıpranmış salonları, yine de, şu anda Ermenilerin ulusa sahip çıkması için hac ziyaretinden uzak bir alandır.

Zvartnots Uluslararası Havaalanı yakınında bulunan cuatro star lodge, Erivan’dan uzakta, hareketli şehir merkezinde çalışabileceğiniz ve yerleşebileceğiniz lüks bir sığınaktır. Brandynin büyük hayranları olmasam bile, aslında daha önce gerçekten denediğimizi düşünmüyoruz, yine de Brendi hakkında çok çalışmış olmamıza rağmen bu bizim için oldukça büyüleyici bir deneyim. Brendi temel olarak, kalp oluşturmak için en az 3 yıl boyunca coşkulu bir çam fıçısında saklanan şaraptan yapılır ve daha sonra Brandy’yi oluşturmak için başka bir yaş ruhuyla birlikte harmanlanır.

Eski ile yeni arasındaki sürekli etkileşim, büyüleyici olduğu için Erivan’ı çılgın kılıyor. Ermeni yemekleri, İran, Doğu Avrupa ülkeleri, Gürcistan ve Levant’ın etkilediği tür ve tekniklerden uzak, güzel bir patchwork yorgandır. Dolmama’dan Doğu Ermeni yemeklerinin tadına varın (ve bu nedenle çok daha fazla Rus ve Gürcü çarpıklığı var), ünlülerin kasesi dolma olan mükemmel bir ev tarzı bistro, limonlu tanelere sarılı üzüm yaprakları ve biberiye kokulu toprak etleri yiyebilirsiniz. Birkaç durak kuzeyde, gösterişten uzak bir Suriye-Ermeni karşılıklı Antep’ten, bahar mevsiminde kentsel bölgenin en iyi mantısında, et suyunda yüzen ve daha yoğun yoğurtla doldurulmuş dana köftelerin başparmak ölçümleri.

Singapur, dünyadaki daha kısa mağlup rotaları keşfetmeniz için birkaç seyahat blogu

Ermenistan Marriott Lodge Pinco Türkiye Yerevan Erivan'daki Tarihi 4 Ünlü Tesis

Ermenistan, Erivan’ın kiliselerine de yansıyan köklü kayıtlara sahip, Hıristiyanlığı ulusal din olarak gören ilk millettir. Şehrin en yaşlısı Katoghike, 1679’daki muhteşem yıkıma mucizevi bir şekilde dayandı. Küçük şapelin batıya bakan cephesindeki yazıtlar 1229 civarındaydı. Yirmi birinci bin yıla doğru hızlı bir şekilde, ülkenin önde gelen Ermeni Apostolik kilisesi olan ve 2001 yılında kutsanan Surp Grigor Lusavorich Katedrali, kutuplaştırıcı modern dokularıyla ünlüdür. Erivan yüzyıllardır Müslüman organizasyonlarını bulabileceğiniz bir yer olsa da, renkli mozaikleri ve turkuaz renkli kubbesiyle dikkat çeken yeni Mavi Cami, kentsel alanın yalnızca sol kalan İslami ibadet yeridir ve (daha kompakt) için değer gözlenebilir. kıyafet gerekli).

Tarihi tesis aslında merkezdeki Cumhuriyet Meydanı’na birkaç adım uzaklıkta çok iyi bir konumdadır. Sakinleşin ve harika bir şekilde tasarlanmış odalara girip lüks yataklar, yüksek oranlı Wi-Fi, mermer banyolar, ses geçirmez pencereler sunan odalara ve 24 saat alan çözümüne sahip olabilirsiniz. Ermenistan’daki Records Sanat galerisi, ABD Büyükelçiliği ve ünlü Ararat Brendi tesisi gibi ünlü web siteleri hakkında konuşun.

Ancak hangi yetenekli müzisyenin, yasaklanmış olsun veya olmasın, hapisteyken sinema filmi çekmesine engel olamazsınız, her kolajınıza başka bir hikaye anlatsın diye, örneğin yoğunlaştırılmış bir film haline gelmiş kolajlar yapmaya devam etti. Taze Matenadarn aslında 1945 hanede üretilen, Ermenistan’daki Hıristiyanlığın tarihini tasvir eden 20.100.000’den fazla el yazması, eski şifalı çiçekler ve çiçekler, kitaplar ve çok daha fazlası ile üretilmiş ülke çapında bir sanat galerisidir. Ermenistan aslında eski bir ülkeyi kapsasa da, bu tür el yazmaları Ermenistan’ın ve iyi korunmuş halkının tarihinin anlaşılması açısından son derece önemli olmuştur. Farklı el yazmaları ve bunların kökenleri hakkında çok ilginç detayların öğrenildiği rehberli bir geziye çıktım.

Ermenistan Marriott Lodge Pinco Türkiye Yerevan Erivan'daki Tarihi 4 Ünlü Tesis

Özel içeceklere katılın ve tüm Erivan kokteyl kulübümüz Cristal Club & Settee’de iştah açıcı Ermeni ve Dünya yemeklerini tadabilirsiniz. Bu harika tesisin ailenizle, aile üyelerinizle ve siz meslektaşlarınızla Erivan’da büyük bir zaman geçirebileceğiniz dinlenmeniz için yapılmış olması. Yukarıdaki öğeler, Erivan hakkında daha fazla bilgi edinmek için 1-2 günlük adımlarımızın olduğu BeMyGuest ile yolculuğumuzun bir parçasıydı. Ermenistan’da geçirdiğimiz zamanın geri kalanında nasıl yatırım yaptığımızı öğrenmek istiyorsanız, burada Ermenistan’da yapabileceğiniz şeylerle ilgili yazılarımızdan birkaçını bulabilirsiniz. En yeni Aziz Grigor Lusavorich katedrali aynı zamanda 1700. düğününüzün en yeni sembolüdür ve Ermenistan’daki devlet inancınız ile birlikte Hıristiyanlıktan sorumlu olan yeni aydınlatıcı Aziz Gregory’ye yardım etmek için büyük bir haraç ile birlikte Hıristiyanlıktan kendi ilanınızı da çıkarır. Ermenistan’ı yapabilmeniz için Hıristiyanlığın örtüsünü kaldırıyorum. Yani şapel, Ermenistan’daki en yeni kiliselerden sadece biri ve yanlış düşünmediğimiz sürece sadece 6-7 yıl önce kurulmuş.

Dünyanın en büyük Ermeni kilisesi olan yeni Aziz Grigor Lusavorich’e bakın

Para karşılığında site ziyaretçilerine sahip olmak için Envoy Hostel de yenilmez; Bireyseldir ve harika yürüyüş turları ve yolculukların yanı sıra ortak yatak odasına da sahip olacaksınız. Daha iyi döşenmiş on iki odası ve ön yemek masası ekibini sevebileceğiniz kişisel Lodge Yerevan’ım, Envoy’un bir adım ötesinde deneyebilir ve aşıklar ve sevişme duygusu olan kazılar arayan insanlar için en iyisini bulacaksınız. Pazar günleri Buzand’da düzenlenen Erivan’ın önde gelen cennet keşif pazarı Vernissage’de pazarlık yapmayı ve Aram Yollarında pazarlık yapmayı bekleyin.

Ermenistan’dan Güzel ‘Yeşil Alan’ Erivan’ı Keşfetmek

Ermenistan Marriott Lodge Pinco Türkiye Yerevan Erivan'daki Tarihi 4 Ünlü Tesis

Dönüşüm süreciyle ilgili yeni mimar, eski evleri buldozerle yerle bir eden ve ardından yeşil tüf mülkleri (ve dolayısıyla Erivan’ın lakabı, en yeni “Kızıl Şehir”) için yollar açan Ermeni yapımı Alexander Tamanian’ı deniyor. keskin avangard yuvarlak yol paketi. En yeni muzaffer Cumhuriyet Meydanı, Erivan’ın cesur kardiyo meydanının inşası 53 yıl sürdü ve sonrasında yepyeni Ulusal Galeri’ye ev sahipliği yapacak ve siz de Marriott Lodge’a ev sahipliği yapacaksınız. Yaz aylarında gün batımına gidin ve aslında faaliyette olan coşkulu “sesli çeşmeleri” gözlemleyin. Yerel dokunuşlara sahip klasiklerden yiyebileceğiniz hafif atıştırmalıklardan uzak, alışılagelmiş ama talep edilenin dışında yükseltilmiş akşam yemeğinin tadını çıkarın. Maalesef her yıl için imzalanan yeni Soykırım müzesi kapsamlı bir restorasyona tabi tutuluyor ve 100. yıl dönümüne sadece 2 gün kala, yani 24 Nisan 2015’te açılacak.